Paula González i Manuela Oliveira, en representació del grup d’alumnes de la 1a promoció de la formació “PREMIUM GLADIADORS” de la Facultat de Turisme de la UIB, acompanyades de la seva formadora i experta en turisme, Mireia Faugier han presentat aquest matí a les 11 h a l’Hotel Saratoga, el vídeo #sosjuventud i #sosformación – prem aquí per a veure el vídeo.

Aquest vídeo és el tercer d’una sèrie, que ha estat precedida per “Turisme Som Tots” i “Salvar el Turisme” en els quals han participat destacades veus del sector turístic. En SOSJuventud i SOSFormación els alumnes han dirigit la seva mirada a la seva pròpia situació. El vídeo recull els testimoniatges d’un grup de joves universitaris que han vist com els seus somnis i metes han estat frenats de cop per la pandèmia i l’escenari actual d’incertesa els aboca a un futur immediat no gaire esperançador, en el qual formació i capacitat d’adaptació són les eines claus per a sobreviure.

Des del grup de formació “PREMIUM GLADIADORS” no es rendeixen i s’han marcat el repte de continuar presentant vídeos que recullin la situació de diferents sectors, entrevistant persones, empreses i mostrant diferents perspectives, amb la finalitat de posar en valor una activitat com el turisme.

Després de la presentació el vídeo SOSJuventud i SOSFormación ha estat publicat en els seus canals oficials de Instagram y Youtube