Avui a Cala Millor (Mallorca) s’ha sentit un crit eixordador.

La lectura del manifest SOS Turisme ha posat veu a tots aquells treballadors i empresaris la manera i la raó de vida dels quals estan directament o indirectament lligats al turisme, una indústria que s’apaga i amb ella, els nostres somnis, els nostres desitjos i les nostres esperances.

Però tots aquells que hem posat en marxa aquesta iniciativa, tots aquells que s’han sumat a ella, hem decidit que no ho permetrem.

Hem decidit unir-nos i alçar la nostra veu per a exigir solucions a aquells que poden proporcionar-les.

Vuit persones representants dels diferents sectors de la cadena de valor turística han llegit un manifest que ha de suposar el principi de la fi de l’immobilisme administratiu i establir les bases per a una recuperació real.

Trobem a faltar un suport efectiu per part dels nostres governants, hem esperat respostes durant molts mesos i no han arribat o han estat clarament insuficients. Per això, esperem que aquesta imparable ona de reivindicacions que comença avui i acabarà només quan realment hàgim aconseguit els nostres objectius, serveixi per a salvar el turisme, més que una indústria, una manera d’entendre la vida.

SOS Turismo - Lectura Manifest