Es tracta d’una protesta coordinada des de l’Associació d’Hotelers de la zona a la qual s’han sumat comerciants, restauradors i treballadors turístics

La platja del Port de la Colònia de Sant Jordi ha estat el punt de trobada de la caminada reivindicativa que més de 150 persones han realitzat per a protestar per la falta d’un pla d’acció per a la recuperació econòmica del sector. D’aquesta manera, cada participant ha sortit des de la seva empresa a peu fins a arribar a la zona del port.

“Aquesta acció va començar fa uns dies per a projectar les reivindicacions conjuntes de SOS Turisme en el municipi, però ens ha sorprès l’adhesió de tantes persones que han volgut ajuntar-se per a donar a conèixer la mala situació que s’està travessant en la localitat” ha comentat, Gori Bonet, president dels hotelers de la Colònia de Sant Jordi.

Una vegada acabada la caminada, els participants han creat una figura humana d’un gran sol i un cor. Segons els organitzadors l’astre representa la bona temperatura de la Colònia de Sant Jordi i la calidesa del sector. El cor vol donar a conèixer l’amabilitat i la passió de tots els col·lectius pel seu treball cada temporada turística.

Per part de l’Associació d’Hotelers de la Colònia de Sant Jordi, s’estan ultimant detalls per a realitzar altres accions reivindicatives durant les pròximes setmanes. L’objectiu és posar el focus d’atenció sobre la dramàtica crisi que està travessant el sector. “El nostre missatge es basa en tres punts: prioritat a la salut, necessitat d’un pla de rescat urgent i comptar amb els sectors afectats per a aquests plans”, ha declarat Bonet. A més, s’ha demanat, durant la concentració, que es prioritzin els missatges als mercats emissors per a generar confiança que s’està treballant per a tenir un destí segur per a tornar a rebre turistes.

Cal recordar que la campanya SOS Turisme, a Mallorca, va arrencar la setmana passada de la mà d’empresaris i treballadors del sector amb la lectura d’un manifest. La campanya es mantindrà en el temps fins que les seves peticions s’escoltin i s’articulin mecanismes, efectius i ràpids per a aconseguir els objectius plantejats.