Posarem a la cultura en el lloc i nivell de reivindicació que mereix. Perquè la reactivació no serà possible sense la participació activa de la indústria cultural.

Demà dimecres, 3 de març, a les 11.30 h, a l’Hotel Nixe Palace (Avinguda Joan Miró 269- Cala Major, Palma), de la mà del moviment SOS TURISME, es presenta SOS Cultura.

La situació que viu el sector cultural en aquesta pandèmia ha de ser explicada en primera persona pels seus protagonistes. Fa un any que la cultura de les Illes està pràcticament paralitzada amb totes les conseqüències econòmiques i socials que això comporta. L’absència d’activitat turística i les restriccions l’han abocat a una de les crisis més profundes que es recorden.

Les reivindicacions del sector cultural són comuns a les de la resta d’activitats econòmiques i socials que s’han unit al moviment SOS Turisme.

Exigim la posada en marxa d’un pla de xoc urgent per a protegir la salut, incrementar la capacitat de vacunació i permetre la reactivació de l’activitat turística a les Illes Balears. Fins que tot això sigui una realitat, és necessari un rescat econòmic que garanteixi la supervivència del sector.

Si vols assistir a la lectura del manifest, si us plau, confirma la teva assistència a contacto@sosturismo.es, per si fos necessari un control d’aforament.

SOS Cultura