Suma't

Uneix-te i exigeix amb nosaltres que s’implementin mesures urgents i eficaces que ens situïn en la ruta correcta perquè a les Illes Balears s’accelerin els processos per arribar al final d’aquesta situació.

Aquesta iniciativa es realitza des del respecte per les normes vigents per tallar la propagació de la pandèmia, motiu pel qual et convidem a fer visible el missatge SOS TURISME a través dels mitjans i els canals que tinguis al teu abast.

Si desitges que la teva organització (no adhesions individuals) figuri a “QUI SOM”, omple el formulari. Emplena tots els camps i apareixeràs publicat en aquesta secció després de fer la validació corresponent.

Com més siguem, més força tindrem.

    Abans de registrar-se, ha de llegir la Informació bàsica sobre protecció de dades que es troba més a baix. En prémer el botó d'enviament manifesta haver llegit aquesta informació.

    Informació bàsica sobre privacitat: El responsable del tractament de les seves dades és la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca. La finalitat és la gestió de les mostres de suport al moviment SOS TURISME per part d'entitats, organitzacions i empreses per a la seva publicació en la secció “QUI SOM”. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la nostra Política de Privacitat Web.